Welkom bij Bruna Deventer centrum

Bruna Deventer centrum ligt in hart van de prachtige oude binnenstad van Deventer. Wij zijn een zelfstandige vestiging van de landelijke Bruna-keten en werken conform de Bruna-formule. Persoonlijke aandacht en advies voor onze klanten vinden wij belangrijk. Ons enthousiaste Bruna-team is er alles aan gelegen om u zo goed mogelijk in een gemoedelijke en prettige sfeer van dienst te zijn.  Ons motto is een tevreden Bruna klant is een blijvende Bruna klant.

Als Bruna staan wij 100% in voor onze artikelen en mocht er onverhoopt een artikel gekocht hebben die niet aan uw verwachtingen voldoet dan zullen wij er alles aan doen dit op een prettige manier voor u op te lossen.Via deze site kunt u ook op www.bruna.nl  alle in Nederland verkrijgbare boeken bestellen en deze zonder extra kosten in onze vestiging aan de Korte Bisschopstraat afhalen. Ook vele Engelstalige boeken kunt u via deze site bestellen.

Kunt u op een of andere manier een boek of een ander artikel van uw wens niet vinden dan kunt u altijd bij ons in de winkel terecht en wij zullen u met raad en daad bijstaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Kortom bij ons bent u een graag geziene gast.

Deventer is een bezoek meer dan waard. Kom naar de prachtige middeleeuwse binnenstad van Deventer of naar een van de prachtige unieke jaarlijkse (gratis) evenementen zoals Deventer op Stelten in juli, de Boekenmarkt in augustus of het Charles Dickens Festival in december. Wij hopen dat, tijdens uw bezoek aan Deventer, wij u mogen verwelkomen in onze winkel.