Lieve allemaal

 

Helaas zijn we toch geheel onverwacht weer een jaar teruggeworpen en zitten we opnieuw in een harde lockdown. Dit is uiteraard voor u en voor ons een grote teleurstelling, daar hadden we niet meer op gerekend.

Toch gaan we niet bij de pakken neerzitten !

Ons team is de hele dag ( 9,00-17,00 uur, ma-za) aanwezig om u telefonisch, per mail of via onze website  zo goed mogelijk te helpen.

Wij zullen uw bestelling gratis bij u thuis/ uw bedrijf brengen (binnen de gemeente Deventer). Daarnaast is gelukkig  Click & Collect ook mogelijk, dus u kunt uw bestelling afhalen in de winkel!

Betaling geschiedt via de website, een Ideal betaallink of via de mobiele pin.

Schroomt u niet en neem contact met ons op, wij zorgen ervoor dat uw favoriete cadeau of product snel bij u thuis is!

Inmiddels is een groep medewerkers bezig om onze winkel zoveel mogelijk digitaal voor u toegankelijk te maken en alle actuele en relevante artikelen bestelbaar te maken in onze webshop! 

Mocht u een gewenst artikel niet kunnen vinden of heeft u een vraag over het een en ander schroom niet om ons te bellen op 0570-612354, te mailen op info@brunadeventer.nl of ons bestelformulier te gebruiken. U kunt ons ook whats-appen op 06-29300160.

Wij staan voor u klaar en wij hopen net als in het voorjaar dat u ook nu weer de lokale ondernemer ondersteunt en uw bestelling bij ons plaatst!

Uw Bruna Team !

 

Voor meer informatie of advies bel ons  0570-612354

Whatsapp ?

Wanneer je onze site mobiel bezoekt kun je ons direct tijdens de winkelopeningstijden  WhatsAppen! Klik op onderstaande knop of maak verbinding met 0629300160 . Je kunt ook via WhatsApp de videofunctie inschakelen zodat we eventueel de artikelen direct kunnen laten zien!